Suntem o formatie tanara, dar experimentata de muzica din Pitesti pentru, nunta, botez sau petreceri private.

Va intampinam cu oferte personalizate pentru muzica de nunta astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura din plin de evenimentul unic.

Formatia COSTY MUSIC BAND PITEŞTI, îşi doreşte ca evenimentul dumneavoastra (nunta, botez, petreceri private, spectacole etc.) sa fie ceva special si de calitate. La nunta d-voastra nu aveti nevoie de un singur gen de muzica .Asigurarea unei ambiante placute este esentiala in desfăşurarea evenimentului d-voastra cu o prezenţă  agreabilă care să simtă ceea ce-si doreste publicul si care sa stie sa intretina atmosfera pe tot parcursul evenimentului.Acest lucru il facem posibil îmbinand diferite genuri muzicale pe placul tuturor invitatilor, cu un program destul de diversificat oferit de o trupă de nunta aleasă din diverse formatii nunta si cu o sonorizare profesionala pentru diferite evenimente:(nunti, botezuri, spectacole, petreceri private, mese festive).

  • img
  • img

 

Organizare de evenimente

COSTY MUSIC BAND PITEŞTI presteză pentru o serie de evenimente : spectacole, nunti, petreceri, botezuri, mese festive si sarbatori tematice.

Pentru ca stim sa valorificam tot ce este mai pretios in viata, dar mai ales timpul, noi cei care facem parte din echipa de organizari evenimente suntem aici pentru dumneavoastra, cu un spectacol de scena diversificat pe gustul tuturor îmbinând diferite genuri muzicale oferit de o formatie de nunta, folosind o sonorizare profesionala, invitati in programul artistic.

Asigurarea unei ambiante placute este esentiala in desfasurarea evenimentului d-voastra cu o prezenta agreabila care sa simta ceea ce-si doreste publicul si care sa stie să întretină atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Profesionalismul si pasiunea care ne caracterizeaza vor transforma acest moment unic intr-o frumoasa poveste… . Povestea dumneavoastră de iubire transpusă în realitate, o realitate ce o vei trai alaturi de cei mai buni prieteni , organizata de noi in cele mai mici detalii.

Atuurile formatiei:

Profesionalism100%
Echipamente modene100%
Repertoriu bogat100%
Atmosfera unica100%
Creatii proprii100%